Bądźmy w kontakcie!

Polsat Food Network

Daria Ładocha nową gwiazdą “Food Network”

Daria Ładocha dołączyła do grona prowadzących Food Network! Już jesienią w programie „Patenciary” wraz z córkami zdradzi patenty na proste dania, które zachwycą nie tylko smakiem, ale też wyglądem.

Dawid Propolis

Opublikowano

.

Patenciary Food Network

Daria Ładocha dołączyła do grona prowadzących Food Network! Już jesienią w programie „Patenciary” wraz z córkami zdradzi patenty na proste dania, które zachwycą nie tylko smakiem, ale też wyglądem.

Daria Ładocha – miłośniczka zdrowego jedzenia, trener kulinarny z zakresu kuchni tajskiej, autorka bloga kulinarnego. W kuchni często spędza czas ze swoimi córkami, które uwielbiają gotować. W kilka minut potrafią wspólnie wyczarować efektowne potrawy i mają z tego niezwykłą frajdę.

W każdym odcinku prowadząca zaprezentuje sprawdzone patenty na pyszne dania. „Patenciary” to idealna propozycja dla tych, którzy nie mają czasu na gotowanie, ale lubią dobrze zjeść. Daria udowadnia, że znając kilka pomysłowych tricków, można zachwycić niejedno wymagające podniebienie, a przy tym się dobrze bawić.

Kliknij, aby skomentować

Leave a Reply

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

Polsat Food Network

Sexy Kuchnia Magdy Gessler: faworki z karpia i burger z frytkami

Magda Gessler uwielbia oryginalne połączenia smaków! Jej autorskie przepisy zachwycają, intrygują i rozpalają do czerwoności! W piątym odcinku „Sexy kuchni Magdy Gessler” prowadząca zaprezentuje wyjątkowe faworki z… karpia oraz genialnego domowego burgera z frytkami.

Dawid Propolis

Opublikowano

.

Magda Gessler uwielbia oryginalne połączenia smaków! Jej autorskie przepisy zachwycają, intrygują i rozpalają do czerwoności! W piątym odcinku „Sexy kuchni Magdy Gessler” prowadząca zaprezentuje wyjątkowe faworki z… karpia oraz genialnego domowego burgera z frytkami.

Karp nie musi nam się kojarzyć jedynie ze świętami Bożego Narodzenia! Magda Gessler znalazła świetny pomysł jak go podawać na co dzień. Faworki z karpia skradną serce nie tylko miłośników ryb! Jaki jest sekret tego dania? Pokrojone filety smaży się w bardzo głębokim, dobrze rozgrzanym oleju, co gwarantuje chrupkość, a także pozbycie się ości. Faworki najlepiej podać z koglem-moglem wzbogaconym o sporą ilość tartego chrzanu.

Na danie główne Magda Gessler wybierze uwielbianego na całym świecie burgera. Cała kwintesencja smaku skrywa się w mięsie. Doprawione sporą ilością imbiru i musztardy niejednego rozpali do czerwoności…. Prowadząca poda go z tradycyjnymi dodatkami oraz domowymi frytkami. To mistrzowskie danie będzie strzałem dziesiątkę!

Sexy kuchnia Magdy Gessler
FOOD NETWORK, NIEDZIELA, 6 MAJA, GODZ. 11:45

 

 

Czytaj dalej. Kliknij!

Subskrybuj powiadomienia!

Bądź na bieżąco!
Reklama

Facebook

Reklama

Popularne