Oświadczenie TVN w sprawie komentarzy o zespole K-POP – BTS

Jeon Jung-kook BTS (fot. YouTube)

Telewizja TVN Discovery wydała komentarz w sprawie wczorajszych opinii dotyczących członków zespołu BTS, wyemitowanych w programie “Dzień dobry TVN”.

Oświadczenie TVN i Discovery

TVN i Discovery przepraszają Pana Jeona Jung-kooka, Pana Junga Ho-seoka, pozostałych członków i fanów zespołu BTS oraz K-popu, a także wszystkich, których uraził materiał wyemitowany w „Dzień Dobry TVN” w dniu 28 stycznia br. oraz zachowanie prowadzących to wydanie programu. Wydźwięk audycji był całkowicie niezgodny z wartościami, które wyznajemy jako firma.

Dlatego rozpoczęliśmy wewnętrzne postępowanie wyjaśniające w tej sprawie. Zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań, aby podobne sytuacje nie powtórzyły się w przyszłości.

Telewizja TVN Discovery

„Klangor” nowy serial CANAL+

Na dobre i na złe: odc. 765: gdy powraca nadzieja

powiązane posty
Masterchef TVN, odcinek 4 (fot. Stachowiak TVN)

Mateusz Zielonka i Bartosz Kwiecień w kuchni „MasterChefa”!

W nadchodzącym odcinku „MasterChefa” zadanie dla uczestników przygotują Mateusz Zielonka i Bartosz Kwiecień -  zwycięzcy odpowiednio szóstej edycji programu oraz trzeciego sezonu „MasterChef Junior”. Kucharze amatorzy będą musieli wykazać się umiejętnościami na najwyższym poziomie. Nie zabraknie także niespodzianek stworzonych specjalnie na tę okazję przez Magdę Gessler, Anię Starmach i Michela Morana.
Całkowity
Dzielić