Bądźmy w kontakcie!

Food Network

“Sexy kuchnia Magdy Gessler” i kolacja ze śniadaniem

Magda Gessler doskonale wie jak zdobyć serca widzów, a także jak zadowolić nawet najdelikatniejsze podniebienia. W czwartym odcinku „Sexy kuchni Magdy Gessler” prowadząca zaskoczy niezwykłym połączeniem mięsa i ryby. Już w najbliższą niedzielę w Food Network przepisy na idealną kolację dla dwojga.

Dawid Propolis

Opublikowano

on

Sexy kuchnia Magdy Gessler

Magda Gessler doskonale wie jak zdobyć serca widzów, a także jak zadowolić nawet najdelikatniejsze podniebienia. W czwartym odcinku „Sexy kuchni Magdy Gessler” prowadząca zaskoczy niezwykłym połączeniem mięsa i ryby. Już w najbliższą niedzielę w Food Network przepisy na idealną kolację dla dwojga.

Kuchnia Magdy Gessler zachwyca prostotą, a także niebanalnym połączeniem smaków. Widzowie Food Network będą mieli okazję przekonać się o tym już w kolejnym odcinku programu „Sexy kuchnia Magdy Gessler”. Na sam początek idealne danie dla dwojga, które wprost rozpływa się w ustach, czyli „vitello tonnato”! W rolach głównych – najdelikatniejsza polędwica cielęca oraz… śledź. Przyrządzone przez Magdę carpaccio z polędwicy z sosem forszmak podobno najlepiej smakuje z lampką białego wina.

Druga propozycja to przepyszne kanapki z rybą. Tym razem Magda Gessler zaproponuje wędzonego pstrąga na ciepło. Do niego zaserwuje rewelacyjne słodko-ostre masło. Jego podstawowymi składnikami będą: chrzan, miód i kogel-mogel. To niezwykle proste w przyrządzeniu danie może okazać się strzałem w dziesiątkę podczas każdej romantycznej kolacji!

“Sexy Kuchnia Magdy Gessler”, godzina 10.55, niedziela, FOOD NETWORK

 

Od niedawna w redakcji tvdzis.pl. Uwielbia wszystko co związane z nowymi technologiami. W telewizji lubi reality show oraz programy rozrywkowe.

Kliknij, aby skomentować

Leave a Reply

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

Food Network

Tomasz Jakubiak i “Sztuka mięsa” już jutro w Food Network!

Tomasz Jakubiak poprowadzi w Food Network nowy program kulinarny! W „Sztuce mięsa” przedstawi proste i praktyczne przepisy na najlepsze dania mięsne. W pierwszym odcinku zaprezentuje smakowite potrawy z wołowiny. Premiera już 9 września!

Dawid Propolis

Opublikowano

on

Tomasz Jakubiak poprowadzi w Food Network nowy program kulinarny! W „Sztuce mięsa” przedstawi proste i praktyczne przepisy na najlepsze dania mięsne. W pierwszym odcinku zaprezentuje smakowite potrawy z wołowiny. Premiera już 9 września!

Tomasz Jakubiak to doskonały szef kuchni, który o jedzeniu opowiada jak nikt inny. W swoim nowym programie całkowicie skupi się na tym, co od wieków jest specjalnością polskiej kuchni, czyli na mięsie. W dzisiejszych czasach nie jest to już wyłącznie przysłowiowy „schabowy” czy „mielony”. W menu Polaków pojawiają się także coraz odważniejsze połączenia smaków. Prowadzący pokaże widzom Food Network, jak w prosty sposób z mięsa i wędlin przygotować pyszne potrawy.

W każdym odcinku Tomasz Jakubiak przyrządzi dwa autorskie dania i zaprezentuje inny rodzaj mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę, ryby etc. Prowadzący wybierze się także poza kuchnię! Widzowie poznają lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiedzą o swoich produktach.

W pierwszym odcinku znany kucharz pokaże jak okiełznać wołowinę. Zrobi doskonały stek – cudownie zrumieniony z zewnątrz i idealnie różowy w środku. Przygotuje kruche bitki i poda je z marynowanymi burakami i roszponką. Na koniec zaserwuje ekspresową pitę po brzegi naładowaną porządnie doprawionym mięsem i aksamitnym hummusem. Kucharz odwiedzi także hodowcę krów, który zdradzi, w czym tkwi sekret dobrego wołowego mięsa.

“Sztuka mięsa”, Food Network, 10:45

Czytaj dalej. Kliknij!

Food Network

Tomasz Jakubiak z nowym programem w Food Network

Tomasz Jakubiak poprowadzi w Food Network nowy program kulinarny. W „Sztuce mięsa” przedstawi proste i praktyczne przepisy na najlepsze dania mięsne. W pierwszym odcinku zaprezentuje smakowite potrawy z wołowiny.

Dawid Propolis

Opublikowano

on

Sztuka mięsa Food Network

Tomasz Jakubiak poprowadzi w Food Network nowy program kulinarny. W „Sztuce mięsa” przedstawi proste i praktyczne przepisy na najlepsze dania mięsne. W pierwszym odcinku zaprezentuje smakowite potrawy z wołowiny.

Tomasz Jakubiak to szef kuchni, który o jedzeniu opowiada jak nikt inny. W swoim nowym programie całkowicie skupi się na tym, co od wieków jest specjalnością polskiej kuchni, czyli na mięsie. W dzisiejszych czasach nie jest to już wyłącznie przysłowiowy „schabowy” czy „mielony”.
W menu Polaków pojawiają się także coraz odważniejsze połączenia smaków. Prowadzący pokaże widzom Food Network, jak w prosty sposób z mięsa i wędlin przygotować pyszne potrawy.

W każdym odcinku Tomasz Jakubiak przyrządzi dwa autorskie dania i zaprezentuje inny rodzaj mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę, ryby etc. Prowadzący wybierze się także poza kuchnię! Widzowie poznają lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiedzą o swoich produktach.

W pierwszym odcinku znany kucharz pokaże jak okiełznać wołowinę. Zrobi doskonały stek – cudownie zrumieniony z zewnątrz i idealnie różowy w środku. Przygotuje kruche bitki i poda je z marynowanymi burakami i roszponką. Na koniec zaserwuje ekspresową pitę po brzegi naładowaną porządnie doprawionym mięsem i aksamitnym hummusem. Kucharz odwiedzi także hodowcę krów, który zdradzi, w czym tkwi sekret dobrego wołowego mięsa.

Premiera już 9 września w Food Network.

Czytaj dalej. Kliknij!

Food Network

Tomasz Jakubiak w Food Network

Tomasz Jakubiak poprowadzi w Food Network nowy program kulinarny. W „Sztuce mięsa” przedstawi proste i praktyczne przepisy na najlepsze dania mięsne. Znany i lubiany kucharz dołączył do stacji, w której swoje programy mają już m.in. Magda Gessler, Robert Makłowicz oraz Katarzyna Meller.

Dawid Propolis

Opublikowano

on

Sztuka mięsa, Food Network

Tomasz Jakubiak poprowadzi w Food Network nowy program kulinarny. W „Sztuce mięsa” przedstawi proste i praktyczne przepisy na najlepsze dania mięsne. Znany i lubiany kucharz dołączył do stacji, w której swoje programy mają już m.in. Magda Gessler, Robert Makłowicz oraz Katarzyna Meller.

Tomasz Jakubiak to doskonały szef kuchni, który o jedzeniu opowiada jak nikt inny. W swoim nowym programie całkowicie skupi się na tym, co od wieków jest specjalnością polskiej kuchni, czyli na mięsie. W dzisiejszych czasach nie jest to już wyłącznie przysłowiowy „schabowy” czy „mielony”.
W menu Polaków pojawiają się także coraz odważniejsze połączenia smaków. Prowadzący pokaże widzom Food Network, jak w prosty sposób z mięsa i wędlin przygotować pyszne potrawy.

W każdym odcinku Tomasz Jakubiak przyrządzi dwa autorskie dania i zaprezentuje inny rodzaj mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę, ryby etc. Prowadzący wybierze się także poza kuchnię! Widzowie poznają lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiedzą, w czym tkwi sekret ich produktów.

Czytaj dalej. Kliknij!

Subskrybuj powiadomienia!

Bądź na bieżąco!
Reklama

Facebook

Reklama

Popularne