Bądźmy w kontakcie!

Food Network

Tomasz Jakubiak w Food Network

Tomasz Jakubiak poprowadzi w Food Network nowy program kulinarny. W „Sztuce mięsa” przedstawi proste i praktyczne przepisy na najlepsze dania mięsne. Znany i lubiany kucharz dołączył do stacji, w której swoje programy mają już m.in. Magda Gessler, Robert Makłowicz oraz Katarzyna Meller.

Dawid Propolis

Opublikowano

on

Sztuka mięsa, Food Network

Tomasz Jakubiak poprowadzi w Food Network nowy program kulinarny. W „Sztuce mięsa” przedstawi proste i praktyczne przepisy na najlepsze dania mięsne. Znany i lubiany kucharz dołączył do stacji, w której swoje programy mają już m.in. Magda Gessler, Robert Makłowicz oraz Katarzyna Meller.

Tomasz Jakubiak to doskonały szef kuchni, który o jedzeniu opowiada jak nikt inny. W swoim nowym programie całkowicie skupi się na tym, co od wieków jest specjalnością polskiej kuchni, czyli na mięsie. W dzisiejszych czasach nie jest to już wyłącznie przysłowiowy „schabowy” czy „mielony”.
W menu Polaków pojawiają się także coraz odważniejsze połączenia smaków. Prowadzący pokaże widzom Food Network, jak w prosty sposób z mięsa i wędlin przygotować pyszne potrawy.

W każdym odcinku Tomasz Jakubiak przyrządzi dwa autorskie dania i zaprezentuje inny rodzaj mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę, ryby etc. Prowadzący wybierze się także poza kuchnię! Widzowie poznają lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiedzą, w czym tkwi sekret ich produktów.

Od niedawna w redakcji tvdzis.pl. Uwielbia wszystko co związane z nowymi technologiami. W telewizji lubi reality show oraz programy rozrywkowe.

Kliknij, aby skomentować

Leave a Reply

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

Food Network

Tomasz Jakubiak i “Sztuka mięsa” już jutro w Food Network!

Tomasz Jakubiak poprowadzi w Food Network nowy program kulinarny! W „Sztuce mięsa” przedstawi proste i praktyczne przepisy na najlepsze dania mięsne. W pierwszym odcinku zaprezentuje smakowite potrawy z wołowiny. Premiera już 9 września!

Dawid Propolis

Opublikowano

on

Tomasz Jakubiak poprowadzi w Food Network nowy program kulinarny! W „Sztuce mięsa” przedstawi proste i praktyczne przepisy na najlepsze dania mięsne. W pierwszym odcinku zaprezentuje smakowite potrawy z wołowiny. Premiera już 9 września!

Tomasz Jakubiak to doskonały szef kuchni, który o jedzeniu opowiada jak nikt inny. W swoim nowym programie całkowicie skupi się na tym, co od wieków jest specjalnością polskiej kuchni, czyli na mięsie. W dzisiejszych czasach nie jest to już wyłącznie przysłowiowy „schabowy” czy „mielony”. W menu Polaków pojawiają się także coraz odważniejsze połączenia smaków. Prowadzący pokaże widzom Food Network, jak w prosty sposób z mięsa i wędlin przygotować pyszne potrawy.

W każdym odcinku Tomasz Jakubiak przyrządzi dwa autorskie dania i zaprezentuje inny rodzaj mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę, ryby etc. Prowadzący wybierze się także poza kuchnię! Widzowie poznają lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiedzą o swoich produktach.

W pierwszym odcinku znany kucharz pokaże jak okiełznać wołowinę. Zrobi doskonały stek – cudownie zrumieniony z zewnątrz i idealnie różowy w środku. Przygotuje kruche bitki i poda je z marynowanymi burakami i roszponką. Na koniec zaserwuje ekspresową pitę po brzegi naładowaną porządnie doprawionym mięsem i aksamitnym hummusem. Kucharz odwiedzi także hodowcę krów, który zdradzi, w czym tkwi sekret dobrego wołowego mięsa.

“Sztuka mięsa”, Food Network, 10:45

Czytaj dalej. Kliknij!

Food Network

Tomasz Jakubiak z nowym programem w Food Network

Tomasz Jakubiak poprowadzi w Food Network nowy program kulinarny. W „Sztuce mięsa” przedstawi proste i praktyczne przepisy na najlepsze dania mięsne. W pierwszym odcinku zaprezentuje smakowite potrawy z wołowiny.

Dawid Propolis

Opublikowano

on

Sztuka mięsa Food Network

Tomasz Jakubiak poprowadzi w Food Network nowy program kulinarny. W „Sztuce mięsa” przedstawi proste i praktyczne przepisy na najlepsze dania mięsne. W pierwszym odcinku zaprezentuje smakowite potrawy z wołowiny.

Tomasz Jakubiak to szef kuchni, który o jedzeniu opowiada jak nikt inny. W swoim nowym programie całkowicie skupi się na tym, co od wieków jest specjalnością polskiej kuchni, czyli na mięsie. W dzisiejszych czasach nie jest to już wyłącznie przysłowiowy „schabowy” czy „mielony”.
W menu Polaków pojawiają się także coraz odważniejsze połączenia smaków. Prowadzący pokaże widzom Food Network, jak w prosty sposób z mięsa i wędlin przygotować pyszne potrawy.

W każdym odcinku Tomasz Jakubiak przyrządzi dwa autorskie dania i zaprezentuje inny rodzaj mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę, ryby etc. Prowadzący wybierze się także poza kuchnię! Widzowie poznają lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiedzą o swoich produktach.

W pierwszym odcinku znany kucharz pokaże jak okiełznać wołowinę. Zrobi doskonały stek – cudownie zrumieniony z zewnątrz i idealnie różowy w środku. Przygotuje kruche bitki i poda je z marynowanymi burakami i roszponką. Na koniec zaserwuje ekspresową pitę po brzegi naładowaną porządnie doprawionym mięsem i aksamitnym hummusem. Kucharz odwiedzi także hodowcę krów, który zdradzi, w czym tkwi sekret dobrego wołowego mięsa.

Premiera już 9 września w Food Network.

Czytaj dalej. Kliknij!

Food Network

Magda Gessler powraca z sexy kuchnią

Magda Gessler powraca na antenę Food Network ze swoim autorskim cyklem “Sexy kuchnia”.

Dawid Propolis

Opublikowano

on

Sexy kuchnia Magdy Gessler

Magda Gessler powraca na antenę Food Network ze swoim autorskim cyklem “Sexy kuchnia”.

Widzowie mieli okazję przekonać się, że Magda Gessler żadnych wyzwań się nie boi. W swoim programie zabrała wszystkich w ekscytującą kulinarną podróż po całym świecie. Zaprezentowała autorskie przepisy na dania, które idealnie sprawdzają się na romantycznej kolacji czy spotkaniu z przyjaciółkami. Widzowie dowiedzieli się o cudownych właściwościach orzechów, kiedy najlepiej jeść owoce morza i jak zamienić swoją kuchnię w prawdziwe królestwo! Prowadząca zaprezentowała przepisy na swoje ulubione dania i zdradziła tajniki zniewalających deserów.

Magda Gessler doskonale wie jak zdobyć serca widzów, a także jak zadowolić nawet najdelikatniejsze podniebienia. Czym tym razem ikona polskiej telewizji zaskoczy swoich wielbicieli? Już 8 kwietnia zaprezentuje kolejne przepisy na szampańskie desery, niebanalne dania, oryginalne przystawki i pyszne sałatki.

Czytaj dalej. Kliknij!

Subskrybuj powiadomienia!

Bądź na bieżąco!
Reklama

Facebook

Reklama

Popularne