Polsat Telewizja

Top Chef. Gwiazdy od kuchni: Maserak i Oświeciński zdradzili, czym można podbić ich serce

Top Chef. Gwiazdy od kuchni
Top Chef. Gwiazdy od kuchni

Podobno droga do serca mężczyzny wiedzie przez żołądek. Rafał Maserak i Tomasz Oświeciński, uczestnicy programu „Top Chef. Gwiazdy od kuchni”, zdradzili, jakim daniem można zdobyć ich miłość.

Są przystojni, popularni i wzdychają do nich miliony kobiet. Okazuje się, że zdobycie serca Rafała Maseraka i Tomasza Oświecińskiego, nie jest wcale trudne! Wystarczy zaserwować ich ulubione dania.

– Moje serce można podbić deserem. Jestem łasuchem – zaskoczył odpowiedzią Tomasz Oświeciński.

– Mielony, buraczki lub mizeria i oczywiście ziemniaki – wyznał Rafał Maserak.

Nie tylko tancerz i aktor mają dania, które wywołują w nich wyłącznie pozytywne emocje!

– Mam jedną słabość oprócz sera żółtego. Jest to zupa szczawiowa – powiedział rozanielony Piotr Galiński.

– Mus z białej czekolady z malinami– zdradził dziennikarz Polsat News Bartosz Kurek.

– Moje serce można podbić serwując mi talerz owoców morza we wspaniałym porcie śródziemnomorskim – oznajmił bez mrugnięcia okiem Piotr Vienio Więcławski.

– Serwując prawdziwie włoską, idealnie zrobioną pizzę. A najlepiej, żeby była z włoskim salami i świeżą rukolą – powiedział wróżbita Maciej Skrzątek.

Okazuje się, że droga do serca przez żołądek nie jest zarezerwowana wyłącznie dla mężczyzn. Uczestniczki kulinarnego show Polsatu także zdradziły, jakim daniem można skraść ich sympatię.

– Za żelazne kluski i zalewajkę uśmiechnę się od uch do ucha i dorzucę słoik dżemu wiśniowego– zdradza Małgorzata Kalicińska.

– Moje serce można podbić swojskimi wyrobami wędzonymi na wsi – kiełbaska, boczek, salceson. Uwielbiam! Jeśli ktoś mnie tym poczęstuje, to go po prostu kocham – śmieje się Beata Oleszek z zespołu Jarzębina.

– Oczywiście krewetkami, które kocham i uwielbiam pod każdą postacią. Najfajnie,j jeśli są smażone na czosnku, na maśle… – powiedziała Anita Sokołowska.

– Pyszną zupą krem, najlepiej ze szparagów – mówi Edyta Pazura.

– Tylko zupą koperkową, którą gotowała moja mama – wyjaśnia Olga Bończyk.

– Moje serce można podbić, serwując samodzielnie zrobione, zawodowe, wysublimowane sushi – kończy Katarzyna Skrzynecka.

Czy uczestnikom, którzy wciąż walczą w programie, uda się podbić serca wymagającego jury programu „Top Chef. Gwiazdy od kuchni”? Przekonacie się już dziś o godzinie 20:40 w Polsacie.

Powiązane artykuły

Żużlowy weekend w NC+: Walka o finał PGE Ekstraligi oraz Grand Prix Niemiec

Dawid Propolis

Zuzanna Falzmann korespondentką TVP w Waszyngtonie

Dawid Propolis

Zosia Zborowska twarzą Polsat Cafe

Dawid Propolis